Lichaamsprocessen

Eén ding dat we allemaal gemeen hebben is ons lichaam.
In het zoeken en verlangen naar meer bewustzijn wordt het lichaam vaak over het hoofd gezien.
Wat als ons lichaam een grote bijdrage levert aan het anders zijn van onze leven?
Wat als ons lichaam een groter bewustzijn heeft dan wij denken?
De Access bodyprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen.
Is het mogelijk om te helen door een gezichtspunt te veranderen?
Door de Access Hands-On Body Processen te combineren met de Access Consciousness verbale clearingen, hebben we veranderingen gezien in lichamen die voorheen niet mogelijk waren.
En dit is nog maar het begin.

WAT IS EEN ACCESS BODYPROCES?

Door het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam wordt een specifieke energie geactiveerd die de moleculen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en te transformeren. Ieder lichaamsproces heeft zijn eigen energie en werking.

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van het trauma en de schade dat het in stand houdt, of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

WAT DOET DE LICHAAMSPROCESSEN?

Er zijn processen voor onder andere:

Het laten lopen van verschillende energieën op verschillende plekken op het lichaam creëert verschillende effecten.
Voor maximaal resultaat kan de energie gefocust worden op elke fysieke klacht.
Bijvoorbeeld: als je vaak ziek bent zou je een proces kunnen laten lopen dat focust op het immuunsysteem.
Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.

HOE IS HET OM EEN BEPAALDE ENERGIE DOOR HET LICHAAM TE LATEN LOPEN?

Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte , koude of een tintelend gevoel waar te nemen, of een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het een tijd voordat ze iets voelen.
Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen om het te laten werken.
Het werkt.
Bijna alle klanten zeggen dat ze na afloop zich beter voelen en meer gemak met met hun lichaam ervaren en sneller herstellen van kwaaltjes en andere ongemakken.

MTVSS

MTVSS is een van de oudste van de verrassende Access Consciousness® Body Processen. Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Process ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen en veel facilitators hebben de MTVSS gebruikt voor het terugdringen en veranderen van diverse vormen van kanker.

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan. Gebruik MTVSS tijdens het sporten en je krijgt hetzelfde resultaat van een 90 minuten workout, alleen nu met 20 minuten.

MTVSS haalt de blokkade weg van de opgelegde blueprint van het lichaam en wanneer je deze 20 tot 30 keer ontvangen hebt kan het lichaam weer zijn zoals het bedoeld is om te zijn.  Het verwijderen van deze blueprint van het lichaam kan leiden tot resultaten welke je niet verwacht hebt. Het is een innerlijke makeover om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

CELLULAR MEMORY

Als jouw lichaam een beschadiging oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd.

Cellular Memory wordt gebruikt voor het terugdraaien van het geheugen van de beschadigde lichaamscellen of het ontsluiten van die cellen vanuit het standpunt waarin ze hebben vastgezetten, zodat ze hun oorspronkelijke functie weer kunnen uitoefenen.  We ontsluiten het verstoorde geheugen van de cel, we wissen de herinnering aan het trauma, dat de cel nog niet had losgelaten, waardoor ze niet optimaal meer kon functioneren. Hiermee kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden..

Veel pijnen in ons lichaam zijn een gevolg van blessures die we als kind opliepen en nog niet eens hebben opgemerkt.                                                                     Heb je een plek op of in jouw lichaam dat maar niet beter wil worden? Dan kan het gebruik van Cellular Memory waarschijnlijk een verbetering of zelfs een oplossing bieden. Het kan voor elke lokale lichamelijke klacht gebruikt worden. Vaak wordt dit proces in combinatie met een ander proces gebruikt (bijvoorbeeld de Bars®) voor het beste resultaat.

Ik wil je erop wijzen dat in geval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd. Ook medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder jouw eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben.

De behandelingen die worden gegeven zijn een aanvulling op, en geen vervanging voor, medische en reguliere behandeling.

prijzen

Bij mij in de praktijk

Lichaamsprocess  1u30
€120

Op Locatie

Wanneer ik voor een sessie naar je toe moet komen reken ik € 0,2 per kilometer en een vergoeding voor de reistijd. 
Deze is afhankelijk van waar je woont.