Waarom Frequentie Therapie toepassen?

Om op een natuurlijke manier je lichaam en geest te kunnen bevorderen en ondersteunen,  je wilt graag:

… graag op een natuurlijke manier je lichaam en geest bevordert en ondersteunt;
… graag mentaal en lichamelijk in balans bent en blijft.
… het ontgiften van toxines wilt ondersteunen.
… de werking van je organen wilt ondersteunen.
… het energieniveau van het lichaam wilt verhogen.
… je immuunsysteem wilt ondersteunen.
… chronische of acute pijn wilt verlichten.
… los wil kunnen laten, mentaal en fysiek, denk aan obstipatie en emoties.
… je meer rust en ontspanning wilt ervaring.
… ondersteuning zoekt voor je angsten, nervositeit, post traumatisch stress syndroom, emotionele balans, overprikkeling van het  zenuwstelsel, loslaten van oude patronen en geestelijk welzijn, etc.

 

Wat is Frequentie Therapie?

Wat is Frequentie Therapie?

Aanvankelijk is de frequentietherapie ontstaan in de 20-er en 30-er jaren van de vorige eeuw. In die tijd ontdekte Dr. Rife, een microbioloog en arts uit de USA, bij toeval dat specifieke frequenties (radio-elektromagneet) ook specifieke bacteriën konden opruimen of doden.

Zo ontdekte hij  bijvoorbeeld  dat 880Hz veel streptoccocen stammen kon uitschakelen zowel bij laboratoriumsettings als bij levende personen werkte. Tevens werd hem duidelijk dat er heel specifieke frequenties bestonden om weefselstructuren op te bouwen of aan te laten sterken. Dat was het begin van iets wonderlijkbaarlijks.

Andere grote namen in het onderzoek naar resonantietherapie en aanverwante therapieën zijn George Lakhovsky, Wilhelm Reich en Nikola Tesla uitvinder van de wisselstroom en de radio, Hulda Clark, Antoine Prioré. Steeds meer moderne wetenschappers en gezondheidspraktijken hebben deze behandelmethodes opgepikt en verder gezet. Vaak werken ze onder de benaming “Rife”.

Wat is de Healy?

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied.

De Healy is een gecertificieerd draagbaar medisch product van slechts 5 x 5 cm groot, jarenlang getest door de reguliere geneeskunde, voor een aantal specifieke klachten zoals:

– Voor pijnbehandeling (Fibromyalgie, Migraine, Skeletpijnen, Chronische Pijnklachten)

– Bij psychische klachten (Depressie, Angst en daarmee verbonden slaapstoornissen)

Alle andere toepassingen van de Healy worden nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Wel zijn er vele ervaringen te vinden van mensen die de Healy gebruiken op Facebook “Healy ervaringen”.

Het draagbare apparaat “Healy”en haar programma’s zijn ontworpen om het lichaam en de organen te harmoniseren, het mentale en het emotionele te harmoniseren en als bescherming en optimalisatie van uw cellen. Healy geeft je Persoonlijk Inzicht en Bewustzijn in het leren van de lessen van de chakra’s, het in evenwicht brengen van het meridiaan systeem, het verminderen van ongemak en het helpen en ondersteunen om de geest, het lichaam en de ziel te reinigen en te zuiveren. Healy helpt jouw zelfherstellende vermogens te activeren.

Zo is het bvb mogelijk om een tekort of juist teveel aan bepaalde hormonen te normaliseren, zoals is bijvoorbeeld gebleken met het cortisol hormoon, dat – zoals uit recentelijk Nederlands onderzoek is gebleken – in veel gevallen depressies kan veroorzaken.

Frequenties Thereapie biedt een hele mooie ondersteuning bij verslavingen, waardoor je sneller en gemakkelijker je verslavingen kan overwinnen.

Helpt ook bij de behandeling voor de ziektes die te maken kunnen hebben met pathogene micro-organismen zijn o.a. de ziekte van Lyme, fibromyalgie, auto-immuunziektes waaronder hashimoto of lupus, aids, diabetes, griep, longontsteking, tuberculose, toxoplasmose en uiteenlopende chronische aandoeningen als spastische darm of vermoeidheid, reumatische arthritis, hoofdpijnen en vele andere.

Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van Healy gebruik?
Ga maar even kijken in de volgende Facebook groepen:

Healy ervaringen NL/BE – Invite Quantum Unleased Unity 

 

Van gezonde naar dode cel

Elke cel is omgeven door een celmembraan die een bepaalde spanning heeft nl -70mV. Wanneer die spanning afneemt of verstoord is, ontstaan er allerlei klachten, een disbalans in je lichaam. Wanneer de spanning als dusdanig afneemt kunnen er ook tumorcellen ontstaan.

Door die bepaalde juiste polariteit  van een cel gaan die openingen open en dicht. Deze polariteit bepaalt de gezondheid van de cellen. Bij de juiste spanning van -70mV kan de juiste informatie worden doorgegeven alsook kunnen de nutriëten vlotter opgenomen worden. De frequentie therapie van de Healy regelt dat deze spanning optimaal is voor het transport in de cellen. Zo wordt een gezonde balans ondersteund. Het doel is om de celspanning terug te brengen naar een gezond niveau.

Dit gebeurt door de juiste frequentie te sturen naar het lichaam, een klein spanningsveld met elektrische stroom die door middel van de snoertjes doorgegeven worden aan de polsbandjes, plakkers of oorclips en die verbinding maken met de Healy en zo de frequenties het lichaam in sturen

Het schema toont de verschillende stadia aan in welke staat de cellen zich kunnen bevinden. Helaas kunnen we niet zien hoe het er van binnen voor staat in ons lichaam.

Klik HIER voor een Uitleg hoe frequentie therapie de energieproductie (ATP) 500% verhogen kan.

We maken een uitgebreide analyse van uw toestand op dat moment en kunnen verstoringen in de samenhang van energiepatronen (of vibratie patronen) opsporen. Deze verstoringen zouden de oorzaak kunnen zijn voor uw  geestelijke en/of fysieke klachten.Elke cel is omgeven door een celmembraan die een bepaalde spanning heeft nl -70mV. Wanneer die spanning afneemt of verstoord is, ontstaan er allerlei klachten, een disbalans in je lichaam. Wanneer de spanning als dusdanig afneemt kunnen er ook tumorcellen ontstaan.

Door die bepaalde juiste polariteit  van een cel gaan die openingen open en dicht. Deze polariteit bepaalt de gezondheid van de cellen. Bij de juiste spanning van -70mV kan de juiste informatie worden doorgegeven alsook kunnen de nutriëten vlotter opgenomen worden. De frequentie therapie van de Healy regelt dat deze spanning optimaal is voor het transport in de cellen. Zo wordt een gezonde balans ondersteund. Het doel is om de celspanning terug te brengen naar een gezond niveau.

Dit gebeurt door de juiste frequentie te sturen naar het lichaam, een klein spanningsveld met elektrische stroom die door middel van de snoertjes doorgegeven worden aan de polsbandjes, plakkers of oorclips en die verbinding maken met de Healy en zo de frequenties het lichaam in sturen

Onderstaand schema toont aan de verschillende stadia aan in welke staat de cellen zich kunnen bevinden. Helaas kunnen we niet zien hoe het er van binnen voor staat in ons lichaam.

Klik HIER voor een Uitleg hoe frequentie therapie de energieproductie (ATP) 500% verhogen kan.

Hoe komt ons lichaam uit balans?

De cel is het kleinste component in je lichaam.. Elk lichaam bestaat uit organen, die organen bestaan uit cellen. Ieder van ons bezit ongeveer 70 biljoen cellen. Elke cel heeft, net zoals het complete menselijk lichaam, een eigen metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof moeten naar binnen en naar buiten worden getransporteerd. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door de openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen. Deze ‘kleppen’ in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte. Dit mechanisme wordt bestuurd door een spanningspotentiaal, dat wil zeggen het spanningsverschil tussen de cel-binnenzijde en de celtussenruimte. De juiste of onjuiste potentiaalhoeveelheid (de eigen cel frequentie) is vervolgens verantwoordelijk voor een gezond of een ongesond celmetabolisme. Van de frequentietherapie wordt aangenomen dat deze het spanningspotentiaal regelt. Dit is een onderliggende theorie om te verklaren waarom frequentietherapie een procedure is, die kan worden gebruikt om de energetische balans op verschillende manieren te ondersteunen. Frequenties kunnen veranderen door allerlei factoren van buitenaf. Wij staan bloot aan allerlei elektrische straling: Elektra, Televisie, Telefoon, Wifi, PC, Emotionele blokkades zoals verdriet, angst, onzekerheid, frustratie, boosheid. Deze invloeden zorgen allemaal voor een disbalans op cel niveau.

Hoe werkt de Healy?

Je klipt hem vast op je kledij of je draagt hem om een halsketting of touwtje. 

Wordt vooral gebruikt bij lokale pijnen.
De electrodes worden met een kliksysteem op de Healy plakkers bevestigd.

Bij de meeste programma’s worden de polsbandjes verbonden met de electrodes gebruikt. Als je  de draden in je mouwen geleid heb je er geen hinder van tijdens je werkzaamheden.

Deze worden gebruikt bij de programma’s waarbij de frequenties door het centrale zenuwstelsel gestuurd worden. Bvb bij chronische pijn, migraine, chronische rugpijn, angsten, depressie …

Mensen die heel gevoelig zijn of mensen die meer dan 3 programma’s per dag willen gebruiken. Ik vind deze coil super.

Wanneer de microstroompjes niet gebruikt mag worden met de microstroompjes.

 • Bij een Pacemaker.
 • Bij Bloedingen, wanneer er kans op bloedingen of embolie bestaat.
 • Op de plaatsen waar voorwerpen van metaal in het lichaam aanwezig zijn.
 • Niet toepassen op gebieden van de huid die met radiotherapie is behandeld, waarvan de gevoeligheid gestoord is.
 • Bij koorts
 • Bij zwangere vrouwen.
 • Bij Epilepsie

Deze mensen kunnen zich wel behandelen via RESONANTIE therapie en de COIL .

De elektrodes mogen nooit direct op de ogen, de mond of aan de voorzijde van de hals worden geplaatst en ook niet op de borst, het bovenste deel van de rug en de hartstreek.

Heb je te maken met een contra-indicatie? Neem dan altijd contact op met je arts voor je de Healy gaat gebruiken.

Je kan met deze behandeling niets verkeerd doen, het lichaam neemt enkel die frequenties op, dat het nodig heeft. Na het opnemen van een analyse kan je nog  doelgerichter werken en de geanalyseerde programma’s draaien dat het lichaam aangaf.
Belangrijke info om rekening mee te houden

Heb je  amalgaanvullingen in jouw tanden, dan zullen jouw cellen zware metalen bevatten, deze komen vrij bij een frequentie behandeling. Deze vrijgekomen metalen dienen afgevoerd te worden en daarom is veel water drinken een must alsook het innemen van Zeoliet waarmee de zware metalen zich verbinden en zo het lichaam verlaten. Ook kan je gezondheid hierdoor tijdelijk verminderen, dit is tijdelijk.

Houd je medicijnengebruik in het oog tijdens de behandeling. Vooral als je anti-diabetica, bloedverdunners, (schildklier)hormonen, bloeddrukverlagende medicijnen of bètablokkers gebruikt. Laat in dit geval je arts maandelijks de doseringen controleren.

Healy is geschikt voor volwassenen en mag door minderjarigen alleen gebruikt worden onder verantwoordelijkheid van de ouders, wettelijke vertegenwoordiger of behandeld arts.

Dit is ook uitermate geschikt voor mensen die hun gezondheid optimaal willen houden en dus preventief willen te werk gaan

 

 

De verschillende Healy edities

DE HEALY MEDICAL EDITION

In de Europese Unie is de Healy een medisch hulpmiddel voor de behandeling van pijn bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, evenals voor de ondersteundende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en aanverwante slaapstoornissen

7 Healy Programma’s

 • Chronische pijn
 • Chronische Rugpijn
 • Gewrichten lokaal
 • Migraine
 • Slaapproblemen
 • Depressie
 • Angsten
 • Aan dit puur medische product kunnen geen programma’s/abonnementen worden toegevoegd

 • Geen upgrademogelijkheid naar een van de niet-medische edities

 • Een Healy Medical-handleiding zal bij de lancering beschikbaar zijn

 

HEALY GOLD

Maakt gebruik van 144.000 Gold-frequenties, die ontwikkeld zijn door de Portugese onderzoeker Nuno Nina*. Deze programma’s zijn waardevolle allrounders, die ondersteuning en preventie, herstel van negatieve invloeden, een optimale energiebalans, emotionele balans, welzijn en ontspanning bieden.

10 Healy Programma’s. –  1Module

 • Gouden cyclus 
 • Bio Support
 • Progamma I
 • De HealAdvisor Search

Nuno Nina is een Portugese therapeut die zeven privéklinieken leidt. Hij is een specialist voor integratieve geneeskunde en celbiologie. Dankzij zijn ervaringen met duizenden patiënten kon hij de theorieën en resultaten van zijn onderzoek in de vorm van een verzameling van 144.000 zogenaamde “Gold Frequencies“ bij het project inbrengen. Toen hij jaren geleden voor de eerste keer in contact kwam met TimeWaver-technologie, stelde hij onmiddellijk voor om deze technologie te combineren met de mogelijkheden van frequentietherapie om iets te creëren dat groter is dan de som va

HEALY HOLISTIC

61 Healy Programma’s. –  1 Module

 • Bio-energetische harmonie 1 Immumsysteem – Verkoudheid – Allergie – Ogen – Hormonen – Ingewanden – Zenuwen – Beweeglijkheid – Bloedsomloop – Potentie – Menopauze – Menstruatie lokaa
 • Bio-energenergetische harmonie 2 Gastro-intestinaal – Infecties – Amandelen – Leverfunctie – Intolerantie – Gifstoffen – Hoofd – Prostaat – Longfunctie – Schildklier – Gewrichten en Botten – Ischias lokaal            
 • Meridianen1 Allergie – Bindweefsel – Blaas – Dikke Darm – Dunne Darm – Vetdegeneratie – Galblaas – Huid – Hart – Gewrichten 
 • Meridianen 2 Hormonen Balans – Circulatie – Lever – Longen – Lymfesysteem – Maag – Milt/Alvleesklier – Zenuwen – Nieren – Organen   
 • Mentale balans Innerlijke kracht systeem – Emotioneel Welzijn – Goed Voelen systeem – Voldoening systeem – Voldoening acuut – Innerlijke Eenheid – Mentaal in Balans – Mentale Balans acuut.  
 • Gouden cyclus 
 • Bio Support
 • Progamma I
 • De HealAdvisor Search 

HEALY RESONANCE

97 Healy Programma’s. –  6 Modules

 • Chakra’s Kruin chakra – Derde oog chakra – Keel chakra – Zonnevlecht chakra Sacraal – Wortel chakra Chakra
 • Fitness Gewicht – Spieren – Circulatie – Prestatie – Kracht – Uithoudingsvermogen – herstel – Diepe Ontspanning
 • Locale stimulatie
 • Slaapprogramma’s Activering – Positieve Gedachten – Zenuwen Balans – Vermoeidheid – Uitputtings Systeem – Uitputting acuut – Extreme stress – slaap systeem – bedrust – slaap in balans – fijnstroom (bloedsomloop)
 • The Power of Three
 • HealAdvisor Analyse Aura module Hiermee kan je de huidige energetische toestand in het energieveld van een persoon analyseren. Na de analyse van de emotionele achtergrond kan je via een behandeling de energetische blokkades vervolgens weer balanceren
 • HealAdvisor Analyse Resonnance module
 • Bio-energetische harmonie 1 Immuunsysteem – Verkoudheid – Allergie – Ogen – Hormonen – Ingewanden – Zenuwen – Beweeglijkheid – Bloedsomloop – Potentie – Menopauze – Menstruatie lokaal
 • Bio-energenetische harmonie 2 Gastro-intestinaal – Infecties – Amandelen – Leverfunctie – Intolerantie – Gifstoffen – Hoofd – Prostaat – Longfunctie – Schildklier – Gewrichten en Botten – Ischias lokaal
 • Meridianen1 Allergie – Bindweefsel – Blaas – Dikke Darm – Dunne Darm – Vetdegeneratie – Galblaas – Huid – Hart – Gewrichten 
 • Meridianen 2 Hormonen Balans – Circulatie – Lever – Longen – Lymfesysteem – Maag – Milt/Alvleesklier – Zenuwen – Nieren – Organen
 • Mentale balans Innerlijke kracht systeem – Emotioneel Welzijn – Goed Voelen systeem – Voldoening systeem – Voldoening acuut – Innerlijke Eenheid – Mentaal in Balans – Mentale Balans acuut.  
 • Gouden cyclus 
 • Bio Support
 • Progamma I
 • De HealAdvisor Search 

Het Resonanceprogramma bevat alle programma’s hierboven veschreven + nog een aantal andere die NIET in de roze app (behandelapp met de microstroompjes)  aanwezig zijn: De Bach flowers – Australian Bush flowers –  Bioenergetische Revitalisatie – I Ching – Creatieve homeopatie/Psyche – Schüssler zouten – Elexirs van Alaskaans Edelsteen – Supplementen mixen – Vitale stoffen –  

Het Resonance programma van de Healy is het enige apparaat op de markt, dat op afstand analyses kan maken van personen, dieren, planten, gebouwen, organisaties … en ook een scalar waves behandelingen op jouw informatieveld op afstand kan uitvoeren.

Hiermee kunnen zowel professionelen als individuele gebruikers analyses maken voor zichzelf, familie, vrienden, dieren, planten, gebouwen, organisaties, business …..

Vele patiënten en therapeuten hebben aangegeven dat deze functie zeer nuttig kan zijn

HEALY PROFESSIONAL

216 Healy Programma’s. – 6 Modules

 • Chakra’s Kruin chakra – Derde oog chakra – Keel chakra – Zonnevlecht chakra Sacraal – Wortel chakra Chakra
 • Fitness Gewicht – Spieren – Circulatie – Prestatie – Kracht – Uithoudingsvermogen – herstel – Diepe Ontspanning
 • Locale stimulatie
 • Slaapprogramma’s Activering – Positieve Gedachten – Zenuwen Balans – Vermoeidheid – Uitputtings Systeem – Uitputting acuut – Extreme stress – slaap systeem – bedrust – slaap in balans – fijnstroom (bloedsomloop)
 • The Power of Three
 • HealAdvisor Analyse Aura module Hiermee kan je de huidige energetische toestand in het energieveld van een persoon analyseren. Na de analyse van de emotionele achtergrond kan je via een behandeling de energetische blokkades vervolgens weer balanceren
 • HealAdvisor Analyse Resonnance module
 • Bio-energetische harmonie 1 Immuunsysteem – Verkoudheid – Allergie – Ogen – Hormonen – Ingewanden – Zenuwen – Beweeglijkheid – Bloedsomloop – Potentie – Menopauze – Menstruatie lokaal
 • Bio-energenetische harmonie 2 Gastro-intestinaal – Infecties – Amandelen – Leverfunctie – Intolerantie – Gifstoffen – Hoofd – Prostaat – Longfunctie – Schildklier – Gewrichten en Botten – Ischias lokaal
 • Meridianen 1 Allergie – Bindweefsel – Blaas – Dikke Darm – Dunne Darm – Vetdegeneratie – Galblaas – Huid – Hart – Gewrichten 
 • Meridianen 2 Hormonen Balans – Circulatie – Lever – Longen – Lymfesysteem – Maag – Milt/Alvleesklier – Zenuwen – Nieren – Organen
 • Mentale balans Innerlijke kracht systeem – Emotioneel Welzijn – Goed Voelen systeem – Voldoening systeem – Voldoening acuut – Innerlijke Eenheid – Mentaal in Balans – Mentale Balans acuut.  
 • Search Beauty Innerlijke schoonheid – Huid – Haren – Veroudering – Nagels – Huidelasticiteit – Wondgenezing – Wondgenezing lokaal – Wondgenezing systeem – Acne systeem -Littekens systemm – Littekens lokaal
 • Bioenergetic Defense om jouw immuniteit te verhogen
 • Beroep Activering – Positieve Gedachten – Balancering Zenuwen – Vermoeidheid – Uitputting systeem – Uitputting acuut – Extreme Stress 
 • Leren  Leren systeem – Leren acuut – Geheugen – Concentratie systeem – Concentratie acuut – Examen systeem – Examen acuut – Stress systeem – Stress acuut
 • HealAdvisor Bioenergetic Visualisation module
 • HealAdvisor Digitale Nutritions
 • HealAdvisor Analyse Success Coach Module
 • Gouden cyclus 
 • Bio Support
 • Progamma I
 • De HealAdvisor

Aan alle edities uitgezonderd de Medical editie, kan je vrij abonnementen toevoegen en aparte programmagroepen aankopen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar een hogere editie.

Je levenskwaliteit is je hoogste goed. Hoe zalig kan het zijn om je actief, sterk en gezond te voelen, boordevol energie de ganse dag door.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, zo gemakkelijk kan je met deze magische quantum sensor in de Healy je gezondheid positief stimuleren.

De Healy biedt jou toepassingen om je fit te blijven voelen, om pijn te verminderen en om je op bio-energetisch niveau te regenereren: herstel op celniveau. Een zieke cel die vernieuwt, geeft oude informatie door aan de nieuwe cel. De zieke cel blijft steeds ziek als je het niet op diep niveau aanpakt met de microstroompjes. Healy helpt jou bij het verbeteren van je vitaliteit, zodat de energiestroom wordt verbeterd en je energievoorraad wordt gestimuleerd.

Healy ondersteunt je bij stressvolle situaties overdag en neutraliseert de aanslag op je cellen.

‘s Avonds, na een drukke dag waarin je bloot hebt gestaan aan allerlei uitdagingen en spanningen, helpt de Healy je bij het herstellen en om de rust terug te vinden met diverse programma’s waaronder Zorg, Balans, Ontspanning en Puur (uit het Gold program). En een uurtje voor het slapen gaan kan je nog een van de 4 slaapprogramma’s draaien.  Gevoelige mensen hebben ook heel veel baat bij de beschermingsprogramma’s. En niet te vergeten onze Io-energetische support die we kregen om ons immuunsysteem in deze vreemde tijden optimaal te houden.      

Een analyse laten doen en vrijblijvend een apparaat testen?

Ben je nieuwsgierig wat Frequentie Therapie, het medicijn van de toekomst, jou te bieden heeft?

Voel je zeker welkom bij mij thuis, voor een vrijblijvende analyse en behandeling aan. Of wil je liever online een resonance analyse en behandeling ervaren? Is ook mogelijk. 

Ik hoor het wel van je.

Hoe wordt het nog beter?                                           

Een Healy apparaat kopen?

Healy World heeft zijn eigen sponsers

De Healy is niet te koop in de winkel. Je koopt de Healy via een sponsor. Diegene bij wie je een behandeling kreeg en de nodige uitleg verschafte  en/of die jou begeleiding  kan blijven geven na jouw aankoop. Anders kom je onder een vreemde sponser te staan die je niet kent en waar je ook niet op terug kunt vallen voor vragen en advies. Het is de taak van de sponsor om jou verder te begeleiden in je eerste stappen met je nieuwe Healy . Je bent blijvend welkom bij mij met al je vragen en problemen, ik sta jullie heel graag bij tijdens jullie reis met de Healy.

Je besteld de Healy altijd in de Healy shop met de link die je van je sponsor gekregen hebt, ik begeleid je graag bij de aankoop zodat er niets fout kan lopen. In 3 a 4 dagen heb je de Healy binnen en kan je beginnen met een programma uit de Gouden Cyclus. 

14 dagen garantie: niet goed? Geld terug!

Je kunt de Healy  vrijblijvend twee weken uitproberen en testen. Zonder enige reden mag je hem dan terugsturen als je de Healy niet wilt houden.