Ben jij ook op zoek naar iets anders?

Omdat de dingen niet meer voor jou werken? Wil je andere mogelijkheden creëren? Iets wat meer vreugde en rust brengt voor jou en de mensen om je heen? 

De tools die Access gebruikt zijn simpel en makkelijk. Velen geloven echter dat je alles op de harde, moeilijke manier moet leren? En werkt dat voor jou? Of hou je ook van simpel en gemak? Dan is Access iets voor jou.

Wil jij een leven vol mogelijkheden?
Jouw dromen waarmaken en jouw passies volop leven?

Maar loop je daarbij tegen weerstanden aan die je liever kwijt bent?

Wat heeft Access Consiousness mij gebracht?

Access Consciousness heeft mij zoveel meer bewustzijn gegeven, mij nog positiever kunnen veranderen, dit heb ik nooit eerder ervaren bij andere modaliteiten die ik volgde. De rust die ik ervaar in mijn hoofd en lichaam is ernorm.

Wat is Access Bars?

In het begin was Access Bars het enige dat aangeboden werd door Access Consciousnees. Tot op de dag van vandaag blijft het de basis en de kern van alle tools van Access Consciousness, want als je alleen maar Access Bars-sessies zou ontvangen of schenken, zou je uiteindelijk bewust worden.

Bars is een methode om “je rugzak” te legen. Om alle “oude” dingen, die jij in je hoofd (en lijf) hebt opgeslagen en jou NIET meer dienen, te skippen.
Veel mensen zitten in hun hoofd, er is haast geen ruimte meer en je zou je hoofd wel eens willen leegmaken. Net zoals je met de computer doet: CONTROL – ALT – DELETE of defragmenteren van die duizenden gedachtes die door je hoofd heen spoken.
Om de zoveel tijd schoon jij je computer ook op. Wel een barssessie doet dit ook met jouw hoofd.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die wanneer ze licht worden aangeraakt geactiveerd worden. Door het activeren ruimen ze beperkende gedachtes, ideeën, houdingen, meningen, standpunten, overtuigingen op die je ooit hebt gehad over welk onderwerp dan ook, op elk gebied van je leven, of het nu gaat over relaties, je werk, financiële situatie, seksualiteit, angsten, gezondheid, stress, gewicht etc.

Ik kan je alleen maar aanraden: ervaar wat de bars voor jou kunnen doen en wees gerust, je raakt niks kwijt als jij dat niet wil.
Of beter nog, ga gewoon zelf de bars leren net als mij. En tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad.

Hoe verloopt een sessie?

Gezellig liggend op een massagetafel onder een zacht dekentje, raak ik de 32 verschillende punten aan op jouw hoofd met mijn handen. Dit duurt meestal ruim een uur. Soms duurt het een eerste keer wat langer, omdat je “rugzak” waarschijnlijk nog wat overvol zit. 

Je mag praten. Als je dat wilt. Je mag ook gewoon je ogen dicht doen en lekker liggen. Ook een klein dutje kan erbij horen. En dit vind ik dus het allermooiste van de Bars. Je hoeft niet te praten. Je hoeft niet alle eventuele shit weer op te rakelen. En toch zal je je na deze sessie ontspannen en “leeg” in je hoofd voelen. 

 

Hoelang duurt een sessie?

Meestal duurt een sessie 60-90 minuten. Het kan variëren. Ook al is het maar 20 minuten, het is beter dan helemaal niet.

Hoeveel kost een sessie?

Bij mij in de praktijk

Lichaamsprocess  60 min
€75

Op Locatie

Wanneer ik voor een sessie naar je toe moet komen reken ik € 0,2 per kilometer en een vergoeding voor de reistijd. 
Deze is afhankelijk van waar je woont.

Wat is het resultaat van een sessie?

Iedereen is uniek, dus een sessie is ook altijd uniek en de uitkomsten dus ook.

In veel gevallen verbetert er van alles. Je slaapt beter. Je vergeet wel ineens dingen (dit bij mensen die altijd alles onder controle willen hebben bijv.) Je kan makkelijker ‘nee’ zeggen waar je dit eerst niet deed. Je krijgt meer energie. Meer ruimte voor nieuwe dingen. Je wordt je bewuster met waar je mee bezig bent. Je kan je beter concentreren. Jouw stemmetjes in je hoofd verminderen.

Mensen die onverklaarbare klachten hebben, kunnen deze ineens “kwijt” zijn. (hier zijn wel een paar sessies voor nodig hoor; ik kan niet toveren).

 En zo kan ik nog wel even door gaan.

Voor wie is Bars dan interessant?

Voor iedereen van jong tot “oud”.
Je Bars laten runnen is voor iedereen een bijdrage. Je moet helemaal geen klachten hebben, maar mocht je klachten hebben, dan denk ik dat Bars zeker een hele positieve bijdrage kunnen zijn.

En een heel mooie bijdrage voor de wereld! Doordat jij je Bars laat runnen, verander jij niet alleen, maar ook de mensen om je heen. Zo mooi om dit nadien waar te nemen.

Veel gestelde vragen

Veel mensen met psychologische of mentale problemen hedden de ervaring dat ze ‘per ongeluk’ dus zonder opzet bleken hun medicijnen te vergeten en signaleerden ongelofelijke veranderingen in hun problematiek. Maar vanzelfsprekend adviseer ik je met klem je arts te consulteren voordat je stopt met geestverruimende medicijnen. 

Beslist niet. Bars kan ook niet verkeerd gegeven worden. 

Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de BARS al langer hebben laten doen, laten het regelmatig doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn. 

Zelf wil ik wekelijks mijn bars laten runnen.

Alleen degenen die er geen zin of interesse in hebben. 

Dat weet je niet. Iedere Bars-sessie is anders en er is geen mogelijkheid om te voorspellen wat er zal gebeuren.